Zobrazit menu

5 tipů, jak používat nálepky při prezentaci

Art D,

5 tipů, jak používat nálepky při prezentaci

Samolepky, přesněji řečeno tištěné samolepící fólie, mají vzhledem ke své variabilitě a jednoduchosti použití při propagaci širokou škálu uplatnění. Stačí popustit uzdu fantazii a originální prezentaci vaší firmy, služeb, výrobků, zútulnění či označení provozovny máte v kapse. Přinášíme několik tipů, jak vás mohou PVC samolepky zviditelnit.

1. Polep na auto

2016/pr-clanky/5-tipu-nalepky-prezentace-1.jpg

Samolepící reklama na autě či na jiném dopravním prostředku je velmi efektivní. Vaši prezentaci, sdělení, reklamu, zkrátka cokoli si budete přát, uvidí nespočet lidí. Plochu auta či dodávky můžete využít dle libosti. Jestli dáte přednost spíš decentnějšímu polepu nebo se pustíte do rozsáhlejší reklamy, už je jen na vás. Možné jsou také celopolepy nebo polepy autobusů či tramvají. Ať už polepíte jakýkoli dopravní prostředek, vaše propagace bude mobilní a o to více účinná.

2. Stickery na výlohu

Výloha je další prostor, který je dostatečně velký a zaslouží si originální vzhled. Využijte ji naplno a zviditelněte se. Poutavá výloha kolemjdoucí zaujme a povede jejich kroky dovnitř. A o to přece jde, nebo ne? Do výloh či oken lze využít řezanou fóliovou grafiku, která může mít jakýkoli tvar a formát. Využijete ji nejen do výkladních skříní, ale své uplatnění budou mít stickery i třeba uvnitř obchodu či provozovny. Hodí se také na vylepení na bannery, desky či na výrobky samotné.

3. Nálepky na zdi a podlahy

Poutavá výloha navede zájemce dovnitř, kde můžete s využitím samolepek hravě pokračovat. Samolepící folie lze využít i na zdi – obchodu, ale výrazně oživí také vzhled vaší kanceláře nebo jakéhokoli jiného interiéru. Podlahová grafika se zase dobře vyjímá v obchodech, supermarketech či autosalónech, kdekoli tam, kde chcete někoho k něčemu nasměrovat. Podlahové samolepky jsou nejen velmi účinné, ale i odolné. Speciální streetrap samolepky z unikátního materiálu pak lze nalepit i na takové povrchy, jako je asfalt a hrubý beton. Jsou vhodné spíše pro prezentaci krátkodobého charakteru, například na parkovištích, hrubých dlaždicích či na zámkové dlažbě.

4. Samolepky na produkty

2016/pr-clanky/5-tipu-nalepky-prezentace-2.jpg

Další možností pro použití samolepek je polepení produktů. Pěkná etiketa či štítek dodá vašemu produktu šmrnc. Návrh si můžete vytvořit sami dle své fantazie, pokud si na to netroufáte, obraťte se na zkušené grafiky.

5. Štítky a etikety pro bezpečnost

Samolepky mají nejen zkrášlující a reklamní využití, ale pomůžou nám také zajistit bezpečnost pracoviště či provozovny. Únikový východ, nebezpečný materiál, certifikát kvality, etikety pro přepravu či manipulaci – využití samolepících etiket pro bezpečnost je opravdu široké. Samolepku můžete také využít pro označení provozovny.
Kde si nechat vyrobit samolepky na míru? Přece zde.

Jaké jsou přednosti samolepek?

• Polep na auto je nejmobilnější druh reklamy
• Sticker do výlohy dokáže snadno a rychle oživit vaši výlohu
• Podlahové samolepky jsou velice odolné a nehrozí jejích poškození
• Samolepky mají mnoho způsobů využití je to jen na vaši fantazii
• Pokud je potřebujete vyměnit, vždy se dají snadno odstranit