Zobrazit menu

Kdo je kdo v Art D, pohled za oponu

Art D,

Náš blog vychází už nějaký ten pátek, takže nás napadlo, že bychom se vám, našim čtenářům, mohli všichni postupně představit. Aby totiž u nás v ART-D běželo vše, jak má, je nezbytný každičký článek našeho týmu. Jako rodinná firma s dlouholetou tradicí si zakládáme na dobrých vztazích a vzájemné kooperaci. Týmovou spoluprací dovedeme zakázku k dokonalosti a taková se pak dostane k zákazníkovi. K tomu, aby vše běželo jako na drátkách, je potřeba, aby byly všechny zakázky pečlivě evidovány a perfektně fungovala komunikace mezi zákazníky a výrobou. Proto máme ve firmě Dášu, která pracuje v back office a je služebně nejmladší členkou našeho týmu, přidala se k nám zhruba před dvěma měsíci. K představení pracovníků jsme zvolili formu minirozhovorů, jako první tedy přinášíme krátký rozhovor s Dášou.

2016/pr-clanky/posila-do-teamu-dasa1.jpg

V ART-D pracujete poměrně krátce, jak se vám zde líbí?

Jsem zde velmi spokojená, práce mě baví a jsou tu na mě všichni moc hodný a milí. 

Jaké bylo vaše předchozí zaměstnání?

Pracovala jsem jako grafik, měla jsem na starosti dokončovací práce.

Co vás přivedlo k práci v ART-D?

O této práci jsem se dozvěděla od kamarádky, se kterou jsme jezdívaly v dětství na tábory. Nabídku práce sdílela jako status na Facebooku a mě nabídka zaujala.

Jak vypadá váš běžný pracovní den?

Začíná kontrolou zakázek na daný den. Zakázky následně zapisuji do systému, posílám je do výroby a hlídám u nich kvalitu a expedici. Dohlížím na to, aby se k zákazníkům dostalo vše v pořádku a včas, podle jejich přání a našich možností.

Co vás na vaší práci baví?

Nejvíce mě baví komunikace s klienty a výrobou. Vyřizování zakázek, aby vše bylo tak, jak má.

Co nejraději děláte ve volném čase?

Moc volného času nemám, ale když už nějaký vybude, nejvíce mě baví zahradničení, squash a jízda na kole. Také ráda relaxuji ve společnosti mého kocoura Melouna.

Jaká je vaše oblíbená barva?

Oblíbenou barvu nemám, každá barva má něco do sebe, ale kdybych si měla opravdu vybrat, tak to budou hned tři: červená, modrá a žlutá. Dají se z nich totiž namíchat všechny ostatní barvy. Přidáním černé a bílé už se pak barvy jen lomí a tupí.

Děkujeme za rozhovor, ať se Vám v ART-D líbí a práce jde dobře od ruky!